News

Kupla jalkapallo on saapunut jo Suomessa!

Tule ja kokeile kuumin uusi peli lakaistaan kansakunta! Itsesi jättiläinen pallo ja tee muut ja maahan bounce pois miten liikkumavaraa tiesi kohteeseen. Se on toisin kuin mitään olet koskaan kokenut ja täydellinen kaikilla tasoilla yleisurheilu.

Norjasta peräisin kupla jalkapallo tullut nopeasti suosittuja Suomessa, ja et menetä tätä mahtava haluavat toimintaa.

kupla jalkapallo

Kaikki alkaa kupla puku. Meidän kuplia tehdään markkinoiden paras ja kestävin materiaalia, ja olemme hyvin ylpeitä siitä, että ne on laajennettu lisäämällä lisäturvaa ja laitteet lisää elämää.

Käytämme Viimeisin tyssähitsaus tekniikka, joka on tällä hetkellä saatavilla, ja ne tulevat koot aikuisille ja nuorille.
Kun olet kupla jalkapallossa, roll, flip bounce ja nauraa tiesi tuntikausia hauskaa ilman sitä loukkaantunut. On monia eri tapoja, että voit pelata teidän kupla, mutta yleisin voidaan kuvata täydelliset yhteystiedot jalkapallo it’s hienoimpia.
Peli on eräänlainen jalkapallo, mutta säännöt eivät ole täsmälleen sama. Esimerkiksi se on maaleja, mutta ei ole maalivahti. Ei mitenkään sivut ja Kunpa he kohtaavat joku tiellä, älä huoli.
Hullu peli bubble jalkapallo on suuri yritysten tapahtumia, syntymäpäivät, nuorten ryhmätoiminta, loma osapuolet ja niin paljon enemmän ja joka kerta teet varauksen meidän kartta määrä sopii sinulle tarpeen, kartiot, pallot, tavoitteet ja erotuomari.

admin

Leave Comment