News

Kupla jalkapallo esittely

Viime vuosina Euroopassa ja maailmassa on kupla jalkapallo erittäin suosittu hurjalla nopeudella.

Mikä on kupla jalkapallo

Kupla jalkapallo on urheilulaji hauskaa ja muoti.

 

Lisäksi he sanovat jalkapallo kupla. Ennen kuin aloitat, pelaajat ylävartalon kääritään läpinäkyvä muovinen kupla pallon sisällä paljastaa vain jalat juosta, urheilu.

 

Ylävartalon taukoja kupla pallo peli pelaajat kehon törmäys todennäköisyys, vaikka kupla jalkapallo hyvä suojaava häntä, mutta kupla pallo pallo ja aiheuttaa, että Kollisionsteigt koska hänen kätensä olivat pettymykseksemme jäässä, osallistuvat pelaajat, vaikea vangita tasapaino väli liian suuri.

 

Jos pelaaja, kömpelö toiminto on päällä, joka tekee pelaajat kentällä huvittavaa, terhakka. Kupla jalkapallo ei ole enää tärkeää, vastustaja on hauskaa tippuu.

bubble football

kupla jalkapallo-05

 

Kuinka pelata bubble jalkapallo?

 

On ensinnäkin kaksi joukkuetta pelaamaan yhdessä kuin 6 henkilöä tai 10 henkilöä. Molemmat joukkueet puhaltaa ensimmäinen tuli pallo

 

kaapia jalkapallo, keltainen Virheellinen ristiriidan järkevästi, gate laskee voittaa. Kun hauskaa tippuu jalkapallo, end-tavoite-kick, vastustaja oli mielenkiintoinen.

 

Ihmiset: yleensä 6-10 henkilöä, määrä rajaamattomasta (vaikuttaa paikka koon mukaan)
Sivuston ulkoasu: tasainen ja puhdas paikka (ei teräviä esineitä päällä).
Suosittelemme BubbleFußball nurmikolla tai puulattiat, kuten koripallokenttä ja sisäuima Urheilu keskukset. Vaihtoehtoisesti voit ostaa jalkapallokenttä kupla kanssamme!
Jotka jalkapalloa kan kupla?

Kupla jalkapallo voidaan pienille lapsille ja aikuisille.

1.2 laskuri sopii lapsille ja 1,5 metrin (Intia) ja 1,8 m on aikuisille.

Kupla jalkapalloja Pehmustettu valjas pallo, joka on helposti mukauttaa täydellisesti teidän koosta riippumatta sisäpuolella ole saanut.

kupla jalkapallo-04

 

Mikä on kupla jalkapallo materiaalia?

 

TPU tai PVC ovat kupla jalkapallo materiaalista. Ovat 0,8 mm PVC-1,0 mm PVC, 0. 7mmTPU ja 1,0 mm TPU yrityksessämme (eri paksuisia materiaalit vaihtoehto).

Ero:

TPU on suurempi lujuus ja korkeampi vastus kuin PVC, joten paino on erilainen.

TPU on hajuton, mutta PVC tuoksuu tavallaan aika katkera varsinkin kuumalla säällä ehdolla TPU on ympäristöystävällisempää kuin PVC.
TPU on erittäin puhdasta ja PVC seos TPU on jatkuvasti selvää ja PVC häivyttää ja keltainen kuin aika kuluu
TPUs niin elämä on pidempi kuin PVC, koska sen resistenssin hapettumiselle.

 

Kupla jalkapallo värit

Suosittelemme eri väriä kupla pallo toisen joukkueen. Se on helppo pelaajat tunnistaa kumppaninsa. Meillä on monia värejä kupla jalkapalloja, z.B, punainen, sininen, kirkas, vihreä, keltainen tai musta, jne vaihtoehto. Voimme tuottaa antava jotta sinun edellytykset.

Ilmainen logo ja kupla-jalkapallo

On helppo tulostaa oman logon tai kupla jalkapallo sivusto meille.
Miten ostaa halpaa kupla jalkapallo?

Korkea laatu ja yritä kupla kuntosali Karaoke

Tuotevalikoimamme on suunniteltu tarpeiden, toiveiden ja turvallisuuden kirjoittamia. Lapsille kuin Erwachsenkann myymälässämme on kuljettaa kaikki asianmukaiset laitteet. Myymme kupla jalkapalloja koot 1 1 8 metriä halkaisijaltaan.

Ja meidän BlaseKugeln on valmistettu laadukkaita PVC-tai laadukkaita TPU todellista luotettavuutta kestävyys ja turvallisuuden varmistamiseksi. Tätä urheilua erittäin fyysinen luonne huomioon ottaen on ehdottoman tärkeää että virtsarakon soccer ennen laatu harkitsemaan ostoa.

Kaikki näkökohdat, jotka voivat vaikuttaa oman turvallisuuden käsitellään perusteellisesti tuotteitamme. Näin olet varma mielenrauhaa, jos myymälässämme ostaa joka parhaiten, löydät.

PVC-materiaali on halvempaa ja tarjoaa erinomaisen pitkän aikavälin ratkaisun, jos olet talousarvio, mutta TPU-materiaali tarjoaa parasta laatua ja kestää lähes ikuisesti mekaanisessa. Joko on oman harkintansa mukaan verfügbarenBudget ja vaatimukset. Kupla jalkapalloja luetteloomme ladattavaksi.

IMG_3705POT

Räätälöidyt tuotteet

Normaalien tuotteiden myymälästämme voi myös hoitaa itse mukautettuja vaatimuksia: me kokoa, materiaalit värit ja logot vetää Baari imukupeilla ja muita vaihtoehtoja kupla jalkapallo kuin haluat.

Tämä on erityisen kätevä, kun ostat pakkauksissa kupla palloa koko ryhmän. Näin ryhmäsi voi flaunting hänen henkilöllisyytensä yleisölle ja vastustaja kentällä.

Osa viihde kupla jalkapallo paitsi suojata pelaajat on mielenkiintoista. Happy, lisää turvallisuutta.

Tuki eri kokoa ja logopainatuksen TPU materiaali virtsarakon jalkapalloja ovat pehmeämpiä ja pysyvämpi kuin PVC-materiaali. Ja nyt enemmistö asiakkaistamme mielenkiintoisia TPU materiaali virtsarakon.

Pelaajat on todennäköisempää. Turvallisuus- ja mielenkiintoinen artikkeli. Tuen mukauttaminen eri värejä ja LOGO tulosta. Olemme jalkapallo logo ja koko tukea mukautettuja kupla. PVC-materiaali on ympäristöystävällinen materiaali.

Pelata sopiva paikka: ruoho maaperän, ranta, jalkapallo, jne leikkipaikka.

Alhaiset hinnat ja ilmainen postikulut

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä ovat tuotteet erittäin kilpailukykyiseen hintaan: tarjoamme erinomaisen alennuksia, kun ostat pakkauksissa 6 tai enemmän. Ja koska asiakastyytyväisyys on meille tärkeää kupla soccer tallentaa on tarjota hyvää Ilmainen toimitus 82 maassa ympäri maailmaa tuotteitamme. Olemme yksi muutaman Verkkokauppa kupla jalkapallo, ellei denur, tarjota maksuttoman kuljetuksen kaikkialla maailmassa. Tiedämme, että tyytyväinen asiakas on onnellinen yritys.

Turvallisuuden testaus ja sertifiointi kupla jalkapallo
Olemme erittäin tyytyväisiä tarjoamaan parhaat laitteet uskomattoman hauskaa sport. Kupla jalkapallo (oder kupla Fußball) on hyvin samanlainen säännöllisesti jalkapallo paitsi yksi ero: laitteiden pelaajat. Pelaaja ylävartalon pysyy Zorb-kuin puhallettavat pallo.

Monet terhakka ja liikkuvan ennennäkemättömän taitettuina viihde-ja puhdas naurua koskaan tuoda yksi urheilun perinteisesti hallitsevat monkish vakavuus ja äärimmäisen kilpailukykyä. Piittaamattomuudesta, joka tuo mukanaan, ulkonäöstään huolimatta kupla jalkapallo on hämmästyttävän turvallinen ja lähes kuka tahansa, jolla on minimaalisesti fit voidaan harjoiteltu.

Pakkaus kupla jalkapallo

laadukkaat pvc Pressu muovipusseissa ja sitten kääri vetää elokuvan kupla jalkapallo

 

admin

Leave Comment