News

Bubble Soccer

Alunperin Norja syntynyt Bubble Soccer on jalkapallo turvallisen ja jännittävä uusi peli, joka on ottanut maailman myrskyn. Innostus tapasi hattu, Yhdysvallat, Eurooppa, Australia, ja se on vihdoin saapunut Saksaan.

Bubble Soccer jalkapallo on ainutlaatuinen versio jalkapalloa kierre: jokainen pelaaja on kääritty valtava muovinen kupla. Siten pallo näyttävät vieläkin nautittavaa, varsinkin jos aloitat kohtaavat toisensa, tai löytää sinut ja ystäväsi pään!
Kupla pallo soccer on Bubble Soccer kolahtaa pelit Saksan suurin toimittaja. Voimme taata paljon nauraa ja paljon tönäisi. Bubble Soccer puvut ovat hyvin monipuolisia, ja on olemassa äärettömän paljon mahdollisuuksia pelata heidän kanssaan! Suosittu kupla push jalkapallo, kupla push hyökkäyksen monenlaista kupla push vanteet, aika ja virtsarakon ovat virtsarakon ihmisen Keilailu! Bubble Soccer bump Singapore tarjoaa lasten koon kupla ja kuplan sopii myös pimeässä!

Valmistaudu kokemaan upeimmat, huumaava ja hullu aikaa ystävien ja kollegoiden kanssa.

Bubble Soccer jalkapallo (tai jalkapallo, jos olet Euroopasta) on levinnyt Saksaan. Kuten leikkeen, se on kyse smashing toisiinsa, kuten ympäri ja liikkuvan nurmikolla Ilmatäytteiset Zorb pallot… Unohda pisteytys joku on faking vahinkoa, kun piilotat pallot? Voit nauraa liian vaikea pitää tiskille. Katselin hänen päänsä hänen jalat ilmassa bounce yhtä hauskaa kuin se on ajaa jalkapallo pallo suoraan kaverit, se on hauskaa. On joku pisteytys? Voit nauraa liian vaikea pitää tiskille.

admin

Leave Comment